Duik- en snorkelmateriaal te koop,  nieuw of tweedehands.

Zorgeloos duiken begint bij ScubaLife.

ScubaLife helpt je de onderwaterwereld te ontdekken met een duikuitrusting die naadloos aansluit op je wensen en je behoeften. In onze shop vind je alle benodigdheden en accesoires om van elke duik een onvergetelijk avontuur te maken. Bij ScubaLife vindt je dan ook kwalitatieve en betrouwbare topmerken zoals AquaLung, Bare, ScubaPro, Mares, Suunto en meer. Nieuw en tweedehands.

Net als maskers, snorkels, duikbotten en vinnen worden duikpakken en BCD's verschillend gemaakt voor mannen, vrouwen en kinderen. En omdat elk lichaam anders is, is het samenstellen van je duikuitrusting maatwerk. En of je kiest voor een wetsuit, een shorty of een droogpak, het moet perfect passen, comfortabel zijn, support bieden en een goede bescherming tegen onderkoeling, UV-stralen, snij- en schaafwonden of beten. Al onze ScubaLife medewerkers zijn fanatieke duikers met jarenlange duikervaring en kunnen je met raad en daad bijstaan om het juiste materiaal te kiezen. 

Duikgerief passen? Extra info nodig? Contacteer ons gerust via GSM van John (+32) 478 / 49 08 43 of Kelly (+32) 479 / 52 21 49 of kom langs in onze shop. Enkel na afspraak.

 

.

.