Duik met ons mee in het avontuur, kortbij of veraf.

De mens is een nieuwsgierig beestje. Hij wil de wereld ontdekken. Een ScubaLife-duiker idem. Hij of zij wil de ontzagwekkende onderwaterwereld verkennen. De overdonderende schoonheid van het marineleven bewonderen. Indrukwekkende scheepswrakken bezoeken. Immer met een grenzeloos respect voor het milieu, de fauna, de flora, het cultureel erfgoed. Dat is waar ScubaLife voor staat. Met jaren ervaring én een ijzersterke reputatie organiseert het ScubaLife-team jaarlijks één of meerdere duikreizen naar de mooiste duikspots ter wereld. Voor elk budget. Van supervoordelige duiktrips tot once-in-a-lifetime duikreizen. Alles verzorgd tot in de puntjes. Van niet zo ver weg tot heel ver weg, van Spanje en Cyprus over Egypte, de Malediven en Zuid-Afrika tot Costa Rica en meer.

 

Dit jaar gaan we met z'n allen naar BONAIRE, het Divers Paradise.

Wie het duiken of snorkelen op Bonaire wil beschrijven komt superlatieven tekort. Het eiland staat immers wereldwijd bekend om haar fascinerende onderwaterwereld met de meest ongerepte koraalriffen ter wereld en een enorme diversiteit aan tropische vissen in de meest exotische kleuren. Ruim 85 officiële duik- en snorkellocaties, waarvan het gros direct van de kant te bereiken is, maakt het duiken of snorkelen op Bonaire heel laagdrempelig. Met een eigen pick-up kan er zowat naar iedere duikstek gereden worden en non limit tussen de koraalriffen in zee gestapt. Doordat de westkust beschut is voor de wind is er amper stroming en bedraagt het zicht op sommige plaatsen meer dan 90 meter.

Kortom, Bonaire en Klein Bonaire, dat één groot beschermd natuurgebied is en jaar na jaar wordt uitgeroepen tot de beste duikbestemming in de Caraïbische archipel, is verrassend veelzijdig. Niet voor niets prijkt er op alle nummerplaten "Divers Paradise". En of je nu duikt of niet, een natuur-, cultuur- of een strandfanaat bent en/of een leuke tijd wil hebben met een toffe bende in een ongedwongen sfeer... Iedereen komt hier aan z'n trekken. 

Wanneer

Van vrijdag 30 oktober tem zondag 8 november 2020

Logies

TROPICAL INN - KRALENDIJK BONAIRE

Dit sympathieke en kleinschalige Boutique Resort met eigen duikcenter en een prachtig rif bevindt zich direct aan het strand en op een boogscheut van bars, restaurantjes, shops, supermarkten, toeristische trekpleisters en Kralendijk centrum. Logeren doen we in comfortabele, goed uitgeruste 2-pers appartementen, voorzien van eigen keuken, salon, slaapkamer met dubbel of 2x enkel bed, badkamer, WC, mooi terras, grote tuin en ligstoelen aan het zwembad. 

Vluchten

zelf te boeken of indien gewenst doen wij dat met jou.

Kostprijs

€950 per persoon voor duikers, €830 per persoon voor niet duikers, op basis van gedeeld 2 pers-appartement

Deze prijs is inclusief

 • 2 pers-appartement op basis van logies in appartement
 • toeristentaks
 • 6 dagen non limit shore dives lucht/nitrox, incl nachtduiken
 • duikspecial Reef Renewal Project
 • flessen en lood
 • 7 dagen gedeelde pick-up truck per 4 pers met all-risk verzekering
 • tranfer van en naar de luchthaven
 • late check out
 • Bonaire Marine Park duikpas of snorkelpas

Deze prijs is exclusief :

 • vluchten, heen en terug
 • alle maaltijden, drank, versnaperingen, persoonlijke uitgaven
 • persoonlijke reisverzekering indien gewenst
 • duikmateriaal (huren is mogelijk via ScubaLife.be aan vakantietarief)
 • extra bootduiken

Betalingsmodaliteiten

10% (€95/€85) voorschot bij boeken, het saldo een maand voor afreis op rekening nummer BE16 9731 6636 8774

Inschrijven, vragen 

Enkel via 0495/834956 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alle door ons gereserveerde appartementen en hotelkamers zijn ondertussen volgeboekt. Inschrijven kan dus niet meer.