Wie zijn wij

ScubaLife is een Opwijkse duikvereniging voor iedereen, voor kinderen en volwassenen, van jong tot oud.  Samen zijn we een vrolijke en enthousiaste groep vrienden met dezelfde hobby, te weten... DUIKEN !  Niet-duikende partners en kids worden bij ons nooit uit het oog verloren en worden steeds nauw betrokken bij het verenigingsleven. Naast het duiken gaan we geregeld samen op stap of met vakantie, zijn er de ondertussen berucht geworden ScubaLife-weekends, organiseren we BBQ's, interessante lezingen, quiz- & spellekesavonden, familie- en vrouwen-in-de bloemetjes-dagen, maken we dat de Paashaas ons niet vergeet, zorgen we voor extra ambiance op de Kerstmarkt en zoveel meer.

Ons doel is zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de duiksport zodat ook zij kunnen genieten van de wondermooie wereld onderwater. Dat alles onder persoonlijke en deskundige begeleiding van ervaren instructeurs in een gezellige ontspannen sfeer, op eigen tempo.  Niet voor niets is ons motto DIVE IT, LIVE IT... Personal, Save & Fun !!

 

Contactgegevens

Omdat ScubaLife een maatwerkbedrijf is staan lang niet alle mogelijkheden op onze website. Zit je met een vraag? Heb je een suggestie? Wil je meer weten over ScubaLife? Wil je leren duiken? Ben je geïnteresseerd in een activiteit en/of wil je mee op duikuitstap?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Phone

Olivier : (+32) 495 / 83 49 56