START-to-DIVE met SCUBALIFE.be

Ben je een waterrat en vraag je je af hoe het voelt om onder water te ademen? Of staat leren duiken al een tijdje hoog op je bucketlist? Heb je altijd al gedroomd om een duikbrevet te halen? En wil je adembenemende duikstekken ontdekken, van de Golf van Mexico tot het Great Barrierreef en alles daar tussen in?

Zo ja, trek dan een flashy duikpak aan en START-to-DIVE met SCUBALIFE.be en geef jezelf de kans om de wonderen van de onderwaterwereld te gaan ontdekken. Dat alles op een veilige manier, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs én op je eigen tempo.

Ook als je nog niet zeker weet of duiken iets voor jou is maar het toch eens wil proberen, kan je bij ons terecht voor een proefduik, zonder daarvoor een opleiding te moeten volgen. Onze SLBE introductieduik is een leuke activiteit voor jong en oud waarin je de beginselen van het duiken bijgebracht worden en je voor het eerst kan genieten van het heerlijke gevoel om te zweven onder water.

Hiermee krijg je (nog) geen brevet, maar onze introductieduik biedt wel een goede kennismaking met de betoverende wereld van het duiken.

Kortom, START-to-DIVE met SCUBALIFE.be is :

  • voor iedereen, van jong tot oud.
  • een leuke activiteit waarin je de beginselen leert van het duiken.
  • persoonlijk begeleid worden door onze eigen professionele en ervaren instructeurs.
  • een unieke kans om te duiken zonder daarvoor een opleiding te moeten volgen en waarbij je kan genieten van het heerlijke gevoel om te zweven onder water.
  • dé ideale voorbereiding om op je volgende vakantie het onderwaterleven echt te ontdekken.
  • een unieke kans en onvergetelijke ervaring.

Vóór je het water ingaat, zal je persoonlijke duikinstructeur eerst wat praktische zaken en administratieve formaliteiten overlopen. Daarna krijg je een duidelijke uitleg over het verloop van de introductieduik, de duikuitrusting, communicatie en druk onder water, wat dit laatste doet met een lichaam en -heel belangrijk- hoe daarmee om te gaan. Geen paniek, het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar dat is het niet en heb je zo onder de knie. Daarna is het tijd voor het echte werk... Een eerste duik in een tropisch warm duikbassin tussen meer dan 4000 tropische vissen en levensechte decorelementen.

Nadien volgt nog een debriefing. Al dan niet bij een natje en een droogje.

Kost : € 125,-/pers waarvoor je ca 4 uur geniet van een compleet nieuwe ervaring onder vakkundige instructeursbegeleiding.

  • inclusief het gebruik van alle duikmaterialen en professionele duikbegeleiding.
  • tijdens de zomermaanden kan de doopduik in een recreatieplas. De prijs bedraagt dan € 100,-/pers

Inschrijven / nog vragen :

Geïnteresseerden kunnen inschrijven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via onze contactpagina. Krijg je van ons nog wat extra info en spreken wij verder af.